Tzatziki

Den færdige Tzatziki



  • 1/2 l  yoghurt naturel
  • groft salt
  • 2 fed presset hvidløg
  • agurkesalat eller 1/2 revet agurk
  • 1 tsk knust timian
  • vineddike
  • olivenolie (eller anden madolie)







  • Læg et rent viskestykke i en sigte, sæt en skål under, og hæld yoghurten deri. Drys salt på og lad det stå i køleskabet og dryppe af i mindst 4 timer.

    Hæld den drænede yoghurt i en skål og ibland presset hvidløg, timian, samt eddike og olie efter smag. Bland det sammen, og vend agurkesalat eller revet agurk deri.




    Den drænede yoghurt
    Så mangler der kun agurken



    - Nogen skræller agurken, skraber kernerne ud, river/snitter agurken, drysser salt over og lader den afdryppe i 20 minutter. Det finder jeg ikke nødvendigt, så jeg river bare den afvaskede halve agurk som den er, med skræl og det hele på den grove side af rivejernet.




    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar