Værtens bedste suppe


Lige så let den er at lave lige så lækkert smager den..



Værtens bedste suppe - serveringsklar





























2 løg

2 spsk olie
6-8 tomater
2 peberfrugter
140 g ris
salt & peber
2 liter grøntsagsbouillon
2 dl piskefløde
purløg


Tilbehør: hvidløgsbrød





Skær løgene i skiver og lad dem blive gyldne i olie. Tilsæt tomaterne, der er skåret i små både, samt de rensede og strimlede peberfrugter og lad det snurre under omrøring i et par minutter. 


Tilsæt derefter ris, salt og peber samt den kogende bouillon - rør igen. Lad suppen simre under låg i ca. 20 min. 

Tilsæt derefter piskefløden under stadig omrøring (må ikke koge), og giv suppen et drys purløg før servering. 




grøntsagerne venter på at komme i gryden






koges i cirka 20 min. inden fløden tilsættes


1 kommentar:

  1. Den er rigtig lækker! Kunne man også tilsætte nogle håndfulde linser?

    SvarSlet