Lige så let den er at lave lige så lækkert smager den..
Værtens bedste suppe - serveringsklar |
2 løg
6-8 tomater
2 peberfrugter
140 g ris
salt & peber
2 liter grøntsagsbouillon
2 dl piskefløde
purløg
Tilbehør: hvidløgsbrød
Skær løgene i skiver og lad dem blive gyldne i olie. Tilsæt tomaterne, der er skåret i små både, samt de rensede og strimlede peberfrugter og lad det snurre under omrøring i et par minutter.
Tilsæt derefter ris, salt og peber samt den kogende bouillon - rør igen. Lad suppen simre under låg i ca. 20 min.
Tilsæt derefter piskefløden under stadig omrøring (må ikke koge), og giv suppen et drys purløg før servering.
grøntsagerne venter på at komme i gryden |
koges i cirka 20 min. inden fløden tilsættes |
Den er rigtig lækker! Kunne man også tilsætte nogle håndfulde linser?
SvarSlet