Gylden rejepande

(4 portioner)


* 1 lille løg
* 2 fed hvidløg
* 1 bdt. forårsløg
* 1-2 røde peberfrugter
* 250 g champignon
* 2 spsk. olie
* 2 tsk. stærk karry
* 2 ds. flåede tomater
* 1 dl. creme fraiche (18%)
* 200 g rejer

Tilbehør: Løse ris




Løg og hvidløg hakkes fint.
Forårløg snittes, peberfrugter skæres i strimles og champignon skæres i skiver.

Alle grøntsagerne svitses i olie og karry på en dyb pande ca. 3 minutter.

Flåede tomater med væde tilsættes og varmes igennem.
Creme fraichen røres i, og retten smages til med salt og peber.

Rejerne varmes hurtigt i retten.



obs - rejer må ikke genopvarmes - bland dem kun i retten hvis det hele skal spises.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar