* 1 lille løg
* 2 fed hvidløg
* 1 bdt. forårsløg
* 1-2 røde peberfrugter
* 250 g champignon
* 2 spsk. olie
* 2 tsk. stærk karry
* 2 ds. flåede tomater
* 1 dl. creme fraiche
(18%)
* 200 g rejer
Tilbehør: Løse ris
Løg og hvidløg hakkes fint.
Forårløg snittes,
peberfrugter skæres i strimles og champignon skæres i skiver.
Alle grøntsagerne
svitses i olie og karry på en dyb pande ca. 3 minutter.
Flåede tomater med
væde tilsættes og varmes igennem.
Creme fraichen røres
i, og retten smages til med salt og peber.
Rejerne varmes
hurtigt i retten.
obs - rejer må ikke
genopvarmes - bland dem kun i retten hvis det hele skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar