Laksefileterne køber jeg enten hos fiskehandleren eller i en dagligvarebutik fx en 225 g pakke indholdende 3 ferske fileter.
Jeg bruger frosne grøntsager da det jo er hurtig mad. Til denne ret har jeg valgt grønne bønner, rosenkål og broccoli - mine 3 favoritter.
Smør branker hurtigt ved stegning, så et lille tip er at hælde lidt olivenolie på panden sammen med smørret. Det giver også maden en fin, gylden farve.
| fastfood når det er bedst |
- laksefileter
- grøntsager
- smør
- olivenolie
- salt
- peber
Smelt smør på en pande sammen med olivenolie. Drys salt & peber på laksefileterne og steg dem på panden i 9 min. med skindsiden nedad og 3 min. på den anden side.
Kog grøntsagerne efter anvisningen på posen.
Træk skindet af fileten/erne og anret fisken på en tallerken sammen med de kogte grøntsager. Læg smørklatter på både fisk og grøntsager.
| 2 fileter af denne størrelse er en passende portion |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar